Hvordan søke om helse og omsorgstjenester

1. Fyll ut søknaden. I søknadsskjemaet beskriver du dine hjelpebehov og hvilke tjenester du mener du trenger.
  2. Etter kort tid får du svar med opplysning om forventet behandlingstid.
  3. Saksbehandler kontakter deg.
  4. I noen tilfeller kan helsetjenester i hjemmet igangsettes innen få dager.
  5. Dersom det er behov for et vurderingsbesøk avtales det.
  6. Saksbehandler innhenter nødvendige opplysninger fra lege eller andre relevante samarbeidspartnere.
  7. Når søknaden er ferdigbehandlet får du tilsendt brev med vedtaket og annen aktuell informasjon om hva dette innebærer.

Lindesnes kommune

Postadresse: