Spørreundersøkelsen KOMHELSE 2018

Logo - SINTEF

KOMHELSE 2018 er en nettbasert spørreundersøkelse rettet mot innbyggere i alle landets kommuner som har mottatt kommunale helsetjenester for utfordringer knyttet til psykisk helse, rus, vold eller overgrep. SINTEF gjennomfører undersøkelsen på vegne av Helsedirektoratet, som ønsker tilbakemelding fra innbyggerne på deres erfaringer med tjenestene.

Undersøkelsen er åpen ut juli 2018!

Mer informasjon og undersøkelsen finner du på: https://www.sintef.no/komhelse

Lindesnes kommune

Postadresse: