Kjøkken og kafeteria

Kjøkkenet på Lindesnes omsorgssenter tilbyr egenprodusert middag til kommunens innbyggere, samt porsjonspakkede middager til hjemmeboende 365 dager i året. Menyen bestemmes bla utfra årstid og tilgang på råvarer og man kan velge mellom to forskjellige retter hver dag.(Kjøtt/fisk). Kafeen kan i tillegg tilby påsmurt mat, forskjellig drikke og salatbar hver tirsdag.

Kafeen på omsorgssenteret har åpent og serverer middag 7 dager i uka, fra 12:00 - 14:00.

Spangereid bo- og aktivitetssenter

Her har kommunen 9 utleie-leiligheter for eldre. Man har dagsentertilbud med servering av middag fra kafe tirsdag og torsdag. Kjøkkenet produserer og leverer mat 5 dager i uka til senterets beboere og andre.

Senteret blir flittig brukt til aktiviteter og arrangementer i regi av ulike frivillige lag og foreninger.

Kontaktperson for dagsenteret : Lise Vea, tlf 382 55200

SØKNAD

Se eget skjema for å søke om tjeneste.

Besøksadresse: Farmoveien 4, 4520 LINDESNES

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lindesnes Omsorgsenter: 38 25 52 00

Lindesnes kommune