Lindesnes Barne- og ungdomsråd

BU har 9 representanter som er valgt inn fra barneskolene i Vigmostad, Spangereid og Vigeland, Lindesnes ungdomsskole og VGS. Valg til BU skjer om høsten. BU- møtene holdes ca en gang pr måned.

BU uttaler seg om aktuelle saker som er til behandling i planutvalg og kommunestyre, og ellers diskuterer de saker som angår barn og unge. Sammen med andre enheter er de med å prioritere tiltak for investering i skolegårder og lekeplasser, og deltar i arbeidsgrupper med politikere og administrasjon.

Har du innspill til BU?

Er det saker eller spørsmål du ønsker at Barne- og Ungdomsrådet skal ta opp? Ønsker du mer info om valg og om hvordan BU jobber? Ta kontakt med BU-representanten ved din skole.

Kontakt

Du kan også ta kontakt med BU - koordinator Trine Djuvik Haaland. Hun har kontor på Kulturtorvet, Hun kan også treffes på tlf. 975 776 37 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

MØTEDATOER, SAKSPAPIRER OG MEDLEMMER I barne- og ungdomsrådet

REGLEMENTER