Levekårsutvalget

Levekårsutvalget har ansvar for drift av skoler, barnehager, voksenopplæring, kultur, idrett og alt innenfor området helse, omsorg og pleie. Utvalget skal arbeide for å fremme mangfold og likestilling og hindre diskriminering i Lindesnes kommune.

Levekårsutvalget består av 9 medlemmer.

Levekårsutvalget i Lindesnes kommune

Bak: Gustav Larsen (H), Bente Skoie (V), Trond Hennestad (vara - AP), Jan Inge Gjedrem (KrF), Espen O. Lindal(KrF)
Foran: Nancy Olsen (vara FRP), Lillian Daasvand (H), Anne Bjørg Vigeland Gilbertson (AP), foto: RSBergli

MØTEDATOER, SAKSPAPIRER OG MEDLEMMER I levekårutvalget