Hopp til her

Stiftelsen VIVA Vigeland - utdeling av midler 2019

Utdeling av midler for 2019

Stiftelsen Viva Vigeland ble etablert av Vigeland Vannverk a/l i 2010. Stiftelsens formål er å sikre at vannverkets verdier i hovedsak kommer innbyggerne i vannverkets geografiske område til gode. Det skal skje ved årlige tildelinger fra stiftelsen. For 2018 ble det utdelt kr. 218.054,-.

Hvem kan søke:

Prosjekt til kulturformål, ungdomsformål og velferdstiltak i vannverkets geografiske område. Prosjektet må være organisert av lag, foreninger eller andre frivillige sammenslutninger. Det kan søkes til igangværende og nye prosjekt, men det skal som hovedregel søkes før tiltak igangsettes. Turer og turneringsdeltagelse blir normalt ikke prioritert.

Tildelinger:

Tildelinger vil bli foretatt i november.

Kun elektronisk utfylt søknadsskjema på utfyllbar pdf aksepteres:

pdfSØKNADSSKJEMA FOR 2019

Søknadsfrist 1.oktober 2019