Hopp til her

Kulturpris, stipend og tilskudd til kulturarbeid 2019

Kulturprisvinnere2017                                         Prisvinnere i 2017: Ungdommens kulturprisvinner Mathias Vea, kulturstipendvinnerne Mads Olsen og Geir Stian Ultsein og kulturprisvinner Jorunn Eielsen Brådland

(foto Rolf Eikaas)

Kulturprisen, Ungdommens Kulturpris, Kultur/idrettsstipend, Tilskudd til kulturarbeid, Kulturmidler til beste for funksjonshemmede og Spillemidler:

Kom med forslag / send inn søknader innen 2. mai 2019

Kulturpris:

Oppvekst-og kulturstyret i Lindesnes innbyr deg til å komme med forslag på kandidat.  Prisen kan gis til lag, foreninger og enkeltpersoner som har gjort en verdifull innsats for kulturlivet i kommunen.  Gi en kort begrunnelse.

Ungdommens kulturpris:

Oppvekst- og kulturstyret kan dele ut ungdommens kulturpris til en person fortrinnsvis mellom 15 og 25 år, som ved sitt virke har gjort en spesiell verdifull innsats for kulturlivet i Lindesnes. Kom med forslag og gi en kort begrunnelse.

Kultur / idrettsstipend:

Det kan søkes om slikt stipend.  Anbefaling fra lærer / leder / kjente kan legges ved. Begrunnet forslag om kandidat kan også sendes til oppvekst -og kulturstyret.  Ungdom prioriteres.

Tilskudd til kulturarbeid:

Lag og foreninger, enkeltpersoner, har anledning til å søke om støtte til kulturarbeid som drives i Lindesnes.   Omkring kr 470.000,-  skal fordeles.  Søknadsskjema sendes de som fikk midler i 2018 og kan for øvrig fås ved henvendelse til Servicekontoret eller lastes ned fra kommunens hjemmeside.

Kulturmidler til beste for funksjonshemmede:

Lag og foreninger, samt enkeltperson har anledning til å søke på disse midlene ca kr 20.000,-. For eksempel til materialkjøp, utgifter til aktiviteter, driftsstøtte osv.  Det må gå frem hva midlene skal brukes til.

Nærmere opplysninger:

Mer informasjon om ovennevnte ordninger fås ved henvendelse til Lindesnes Kulturkontor, enten på telefon 95 12 67 31, eller på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrister / Forslagsfrister:

2. mai for alle ovennevnte ordninger