Hestehaven industriområde - Melding om oppstart av detaljregulering

Det varsles med hjemmel i PBL (plan og bygningsloven) § 12-8 oppstart av detaljregulering for Hestehaven Industriområde. Lindesnes kommune er forslagsstiller og planen vil bli utarbeidet av Pål Dalhaug AS og Ing. Geir Gjertsen AS.

Avgrensing av planområdet

Forslag til planområdet er vist på vedlagt kart. Dette kan ved utarbeidelse av plankart bli redusert noe. Området omfattes av:

Reguleringsplan for Hestehaven, omregulering vedtatt 14.03.91

Reguleringsplan for Hestehaven, vedtatt 11.12.78

Samt noen mindre justeringer som omfatter LNFR-område i kommuneplanen.

Formål

Formålet med planarbeidet er å oppdatere reguleringsplanen, i tråd med faktiske forhold og etter dagens regelverk. Flomsikring av området vil også være et viktig punkt i planarbeidet.

Planen er vurdert i forhold til forskrift for konsekvensutredning og den vurderes til ikke å fanges opp av kriteriene i forskrift om konsekvensutredninger.

Videre saksgang

Alle mottatte dokumenter, innspill og liknende vil bli gjennomgått og kommentert i planforslaget. Det vil normalt ikke bli gitt skriftlig svar på innspillene utover dette. Planforslag vil utarbeides etter at meldingsfristen er ute.

Innspill til oppstartmeldingen

Innspill til oppstartsmeldingen sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller pr. post til Lindesnes kommune, postboks 183 - Vigeland, 4524 Lindesnes.

Frist for å komme med innspill er: 26.11.18

pdfKart