Tid for TV-aksjonsarrangementer - først ut er mannekengoppvisning

TV-aksjonslogo2018Årets TV-aksjonNRK går av stabelen søndag 21. oktober

Motto for aksjonen er MINDRE ALENE SAMMEN og det er Kirkens Bymisjon som er mottaker av inntektene i år. De vil bruke pengene for å hjelpe folk – inn for natten – inn i arbeidslivet – inn i samfunnet, inkludere.

I forkant av selve aksjonsdagen - 21. oktober - er det flere arrangementer her i Lindesnes til inntekt for Kirkens Bymisjon:

• 19. SEPTEMBER Mannekengoppvisning på Vigelandsstua kl. 19.00 med både musikalsk underholdning, revyinnslag? og utlodning mm
  • 26. SEPTEMBER Spiseriet arrangerer vilt-middag med underholdning
  • 12. OKTOBER Jentan på Båly arrangerer 2 retters middag med bingo
  • 16. OKTOBER #oransjeskjerfaksjonen (gir ikke inntekt, men glede og varme)
  • 17. OKTOBER Kulturskolen og avdeling for livsmestring arrangerer kulturkveld med kunstutstilling, musikalsk underholdning, utlodning mmoktober:

#oransjeskjerfaksjon pågår fra nå og helt fram til 21. oktober – med 16. OKTOBER som dagen der skjerfene blir delt og hengt opp på statuer osv i sentrum. Alle som vil kan strikke oransje skjerf og enten gi det til aksjonen eller bruke det sjøl fra 16. oktober og inn i vinteren. Det oransje skjerfet du strikker og har på deg viser at du vil bidra til et varmere samfunn. Kom innom på Kulturtorvet og hent deg gratis garn gitt av Spar Vigeland!

strikking av oransjeskjerf

Lørdag 29. september er det strikkekafé på Kulturtorvet kl. 12.

Her er lenke til Kirkens Bymisjons #oransjeskjerfaksjon: https://kirkensbymisjon.no/artikler/oppskrift-pa-oransjeskjerf/

Her er lenke til den offisielle siden for årets TV-aksjonNRK: https://blimed.no/nyheter/

Lindesnes kommune

Postadresse: