Ledige barnehagelærerstillinger

Felles utlysing for Hestehaven barnhage (kommunal) og Barnas naturbarnehage (privat)

Har du lyst å jobbe hos oss?

Barnehagene er i kontinuerlig utviklingsarbeid og arbeider metodisk og strukturert i forhold til kommunens satsingsområder. Barnehagene i kommunen jobber med stort fokus på skape et inkluderende barnehagemiljø uavhengig av om de er kommunale eller private.

Vi ser etter den som er glødende, skapende og tilstedeværende i ditt arbeid med barna.

Du er lærevillig og setter leken først! Du må kunne jobbe strukturert med barnehagens og kommunens satsinger. Vi ser etter deg som har evner til å være i utvikling og kontinuerlig forbedring.  Vi har høye forventninger til deg som skal jobbe hos oss, vi vet at tiden i barnehagen har en stor påvirkning til barns utvikling og læring senere i livet.

Ønsker du å søke stilling som barnehagelærer hos oss må du:

• Ha relevant utdanning og erfaring
  • Være god til å lede andre
  • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Være glødende, skapende og tilstedeværende
  • Ønske å jobbe etter vår visjon og våre verdier
  • Ha arbeidskapasitet og robust innstilling til hverdagen
  • Kunne bidra til å nå barnehagens mål og jobbe strukturert med barnehagens satsing
  • Sette leken først.

Vi tilbyr:

• Arbeidsplasser med fokus på utvikling av den enkelte medarbeider
  • Arbeidsplasser med stort fokus på trivsel og ett godt miljø
  • Samarbeid med eksterne fagmiljøer
  • Muligheter for kurs eksternt/internt.

Hestehaven barnehage:

• 50% fast. Tiltredelse snarest.
  • 100% vikariat med m. mulighet for forlengelse barnehagelærer 15.12.18 – 28.12.19

Barnas naturbarnehage:

• 20% fast. Tiltredelse snarest.
  • Ca. 8 % vikariat barnehageåret 18/19.

Opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til den enkelte styrer/barnehage:

Hestehaven barnehage: Oddbjørg Skuland, 413 34 013 Hjemmeside til Hestehaven barnehage

Barnas Naturbarnehage: Anne Osestad,  906 94 846

Andre spørsmål vedrørende ansettelsesprosess kan rettes til Kurt Vik ved Oppvekst- og kulturkontoret, telefon 916 90 447.

• Dette er ei felles utlysning av to helt selvstendige stillinger i en kommunal barnehage og en privat barnehage.
  • Man vil gjennomføre felles ansettelsesprosess, men det vil formelt sett være to juridisk  uavhengige stillinger som man vil forsøke å legge til rette for i en sammenheng.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt. Grunnleggende ferdigheter innen bruk av ikt verktøy er ønskelig. Menn oppfordres spesielt til å søke.

Annet:

• Tilsetting i Hestehaven barnehage skjer på kommunale vilkår.
  • Ved tilsetting må det legges fram politiattest.
  • Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.
  • Det utarbeides offentlig søkerliste.
  • Husk å oppgi stillingsid. 586
  • Aktuelle søkere vil bli kaldt inn på intervju. Kopi av vitnemål og attester tas med til intervju.
  • Søknadsfrist: onsdag 26. september

For å søke på stillingene ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema nedenfor. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Velkommen som søker!

Elektronisk søknadsskjema