Stiftelsen VIVA Vigeland

Utdeling av midler for 2018

Stiftelsen Viva Vigeland ble etablert av Vigeland Vannverk a/l i 2010. Stiftelsens formål er å sikre at vannverkets verdier i hovedsak kommer innbyggerne i vannverkets geografiske område til gode. Det skal skje ved årlige tildelinger fra stiftelsen. For 2017 ble det utdelt kr. 234.647,-.

Hvem kan søke:

Prosjekt til kulturformål, ungdomsformål og velferdstiltak i vannverkets geografiske område. Prosjektet må være organisert av lag, foreninger eller andre frivillige sammenslutninger. Det kan søkes til igangværende og nye prosjekt, men det skal som hovedregel søkes før tiltak igangsettes. Turer og turneringsdeltagelse blir normalt ikke prioritert.

Tildelinger:

Tildelinger vil bli foretatt i November. De lag/foreninger som får tildelt midler vil få 50% av tildelingen umiddelbart. Resterende blir utbetalt ved innsendt og godkjent sluttrapport.

Kun elektronisk utfylt søknadsskjema på utfyllbar pdf aksepteres:

pdfSØKNADSSKJEMA FOR 2018

Søknadsfrist 1.oktober 2018