Gratis busskort - førsteårstudenter i Kristiansand

Lindesnes kommune innfører fra høsten 2018 en ordning med å gi gratis busskort til førsteårs/heltidsstudenter i Kristiansand.

Lindesnes Kommunestyre har vedtatt å gi første års heltidsstudenter (utover videregående utdanning) i Kristiansand, gratis busskort dersom de forblir registrert som bosatt i Lindesnes.. Ordningen gjelder for høsten 2018 og våren 2019.

Informasjon

Nederst på siden finner du lenke til søknadsskjema. Du søker kun én gang for hele skoleåret.

Kortet kan hentes hos AKT eller på Servicekontoret i Lindesnes rådhus (fra uke 27). Du må betale for selve kortet. Det koster 20 kroner. Husk legitimasjon. Dersom du allerede har AKT-reisekort trenger du ikke kjøpe nytt.

Du oppdaterer selv busskortet på i AKT sin nettbutikk,. Bilag/ kvittering sendes fortløpende til Lindesnes kommune for refusjon av kostnaden. Bruk skjemaet som du finner nederst på siden. Husk å oppgi kontonummer for tilbakebetaling av utlegg.

Når du søker om gratis reisekort må du legge ved bostedsattest fra Skatteetaten. Vær oppmerksom på at dette krever pålogging via Altinn.

SKJEMA FOR REFUSJON

Telefontid: kl. 08-15.30