Forslag til områdereguleringsplan for: Spangereid sentrum

Teknisk utvalg har (i møte den 20. juni 2017) vedtatt å legge ovennevnte forslag til områderegulering ut til offentlig ettersyn, Spangereid sentrum B7.

Formålet med planarbeidet er å legge til rette for en utbygging langs Spangereidkanalen som viderefører den historiske rammen kanalen setter. Det er et mål at ny bebyggelse skal ta opp i seg en del av de elementer som historisk har preget bebyggelsen i området. Formålet det planlegges bygd ut til er bolig.

Gjeldende plan er reguleringsplan for Høllen – Båly fra 1998. Det er denne Spangereidkanalen er bygd etter. Under bygging av kanalen ble det langs de to fylkesveiene, til Lyngdal og til Lindesnes fyr gjort mindre planendringer for å tilpasse til dagens krav for offentlig vei.

I hht Plan og bygningslovens §12-10 er planforslaget utlagt til offentlig ettersyn ved Servicekontoret på rådhuset på Vigeland i tiden:

2. juni – 1. august 2018

Eventuelle innspill til planforslaget må være innkommet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr post; Lindesnes kommune, Teknisk etat, Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes innen 1. august 2018.

Særutskrift Områdereguleringsplan for Spangereid sentrum B7 - 1.gangsbehandling

Plankart 26.04.18

Spangereid sentrum til offentlig ettersyn

Planbeskrivelse 14.05.2018