Høring, veinavn - endringer ved kommunesammenslåing

Som et ledd i arbeidet med å fjerne like adressenavn før sammenslåing av Mandal, Marnardal og Lindesnes kommune har det vært et fellesmøte 13.09.17 der det er bestemt hvilke adressenavn som hver av kommunene må endre.

Følgende veiadressenavn i Lindesnes må endres:

Einerveien, Fløybakken, Gustav Vigelands vei, Hegreveien, Lindlandsveien, Rundveien, Skippergada, Slettveien, Valvikveien, Bjellandsveien og Høylandsveien.

informasjon/frist

Før kommunen v/teknisk utvalg som er navnemyndighet, skal godkjenne endrede navn for adressenavnene som vist ovenfor ber vi om innspill fra beboere/Vel i de berørte områder. Høring er sendt til en beboer eller Vel-forening i de berørte områder. Nye navn som evt. foreslås må ikke kollidere med eksisterende adressenavn i de 3 kommunene, se vedlagt liste over brukte navn.

Innspill/uttalelse sendes innen 28.05.2018 til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merkes «innspill til endring av adressenavn»

vedlegg

pdfReferat fra fellesmøte