Kommuneplan for Nye Lindesnes kommune, 2020 - 2032

Lindesnes, Mandal og Marnardal kommune har i dag hver sin kommuneplan. Nå arbeider de tre kommunene med å lage forslag til ny felles samfunnsdel, som skal vedtas av det nye kommunestyret i 2020.

Vi vil høre din mening!

Vi ønsker å høre din mening om hvordan du ser for seg framtida i vår nye kommune og hva som er viktig for deg.

Det er flere muligheter for å gi innspill til arbeidet med kommuneplanen:
• Send epost til oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
• Være vert eller deltaker på gjestebud. Se mer info om gjestebud på nettsiden til Nye Lindesnes
• Egne opplegg i barnehager og på skolene
• Møte med næringslivet

LES MER OM KOMMUNEPLANARBEIDET FOR NYE LINDESNES HER

Det lages ikke felles arealdel før kommunesammenslåingen. Både Lindesnes og Mandal kommune arbeider med nye arealplaner. Disse, samt arealplanen i Marnardal kommune må vedtas som kommunedelplaner i nye Lindesnes.

Lindesnes kommune

Postadresse: