Kommuneplan 2011-2022

Kommuneplanen består samlet av samfunnsdel, kartdel(arealdel) og økonomiplan. Kommuneplanen er kommunens overordnede plan, og skal gi styringssignaler for all kommunal planlegging og forvaltning. I henhold til plan- og bygningslovens bestemmelser skal kommuneplanen ha en tidshorisont på 12 år, men den skal tas opp til revisjon minst en gang i hver kommunestyreperiode.

Rådmannsavdelingen v/rådgiver er ansvarlig prosessveileder og sekretariat for kommuneplanutvalget.

Lindesnes kommune

Postadresse: