Innsyn i post

All inn og utgående post fra Lindesnes kommune blir registrert i vårt saksbehandlingssystem og postlisten publiseres med en dags utsettelse, dvs post registrert for eksempel mandager kommer på nett onsdag.

Følgende saker blir ikke lagt ut på postliste: saker vedr. NAV, elever, barnehage, husbanklån og skatt.

Iflg. offentlighetsloven kan du kreve innsyn i saker og dokumenter i våre arkiv. Innsynet kan kreves skriftelig eller muntlig. Innsynskravet må gjelde en bestemt sak eller i rimelig utstrekning saker av en bestemt art. Dette gjelder ikke når det blir krevd innsyn i en journal eller liknende register.

kontakt

Publikum kan henvende seg pr. epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon: 38 25 51 00 for å bestille dokumenter fra postlisten. Du må oppgi saksnummer og dokumentdato (står på postjournalen) på det dokumentet du ønsker. Dersom det er mulig sendes helst dokumenter pr. epost.

Lenke til: INNSYN I POSTLISTER

Behandling av innsyn i dokumentet gjøres fortløpende og stort sett i løpet av 1-2 dager.

KLAGEMULIGHET

Eventuell klage på avslag om innsyn må gjøres skriftlig og sendes til kommunen. Behandling av klagen gjøres av Rådmannen. Dersom kommunen opprettholder sitt vedtak oversendes klagen til Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder for klagebehandling.

mer informasjon

Mer informasjon om offentlighetsloven kan du lese om i Justisdepartementets rettleder.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner