Lindesnes ungdomsskole

Lindesnes ungdomsskole - direkte til hjemmeside

Lindesnes ungdomsskole er den eneste ungdomsskolen i Lindesnes kommune. Skolen ligger på Vigeland, ved siden av Nyplass barneskole og Lindesneshallen.

Skolen mottar elever fra tre barneskoler i kommunen: Nyplass skole, Spangereid skole og Vigmostad privatskole. Lindesnesskolen har utarbeidet felles plan for skoleutvikling: OK-utvikling 2015-2019, og Lindesnes ungdomsskole har sin egen virksomhetsplan som viser våre årlige satsinger. Elever fra Lindesnes ungdomsskole søker som regel videre til Mandal videregående skole som skolen har et godt og tett samarbeid med via ledelse og rådgivere.

Vi håper at du som er elev deltar aktivt i læring og gir et positivt bidrag til skolemiljøet. På samme måten ønsker vi at du som forelder/foresatt støtter ditt barns læringsarbeid og elevenes psyko-sosiale miljø. Ta kontakt med skolen hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Vi er opptatt å ha en god dialog mellom hjem og skole slik at vi sammen kan legge til rette for læring og trivsel for alle elever.

• Lindesnes ungdomsskole
    Leder: