Hestehaven barnehage | Lindesnes

Hestehaven barnehage - direkte til hjemmesiden

Hestehaven barnehage er en kommunal basebarnehage med 112 plasser. Barnehagen ligger landlig til med gangavstand til sentrum og skolen.

ORGANISERING
Hestehaven barnehage er en kommunal barnehage som ble bygd i 2005. Den har 112 plasser fordelt på 3 baser og ei utegruppe. Den har egen småbarnsavdeling.
Barnehagens utegruppe har sitt faste oppholdssted på Tjøm som tilbyr både lek og aktiviteter i skog og fjære. De to største årskullene får dette tilbudet.
Barnehagen ligger landlig til ved Audnaelva med gangavstand til sentrum, skolen og industriområdet.
SATSINGSOMRÅDE
Satsingsområdene er: Språk, matematikk og digitale ferdigheter, voksenrollen rundt barnet og danning og lek. Tidlig innsats har høy prioritet og vi samarbeider tett med andre instanser.
Hestehaven barnehage er en Være Sammen barnehage og vi arbeider aktivt med tidlig innsats og utvikling. Vi har tatt del i mange prosjekter, og dette har formet vårt pedagogiske innhold (Fritt valg, Skal – skal ikke, Agderprosjektet, Ungdomsskolegutter som lekressurs).
KOMPETANSE
Barnehagen har godt kvalifisert personell der alle er utdannet barnehagelærere og fagarbeidere. Vi har satset på videreutdanning innen veiledning; Være Sammen og praksislærer for studenter, basiskurs via fylkesmannen, traumebasert omsorg.
Vi er en lærende bedrift som tar imot studenter fra både videregående og universitetet.

• Hestehaven barnehage
    Leder: