Båly barnehage | Lindesnes

Båly barnehage - direkte til hjemmesiden

Båly barnehage er en kommunal barnehage med 2 avdelinger. Vi har lyse og trivelige lokaler, der én avdeling er spesielt tilrettelagt for de yngste. Vi holder til på Spangereid med kort vei til Båly havn, strender, skog og skole. For barna er det et godt sted å være, leke og lære.

Vårt pedagogiske grunnsyn speiler seg i barnehagens mål, og hvordan vi jobber med omsorg, danning, lek og læring. Det er viktig for barn å bli tatt på alvor, og alle barn har individuelle behov som vi skal ta hensyn til. Vi må derfor tilpasse handlinger og reaksjoner til det enkelte barns forutsetninger og behov. Vi ønsker å møte barna der de er. Hvert enkelt barn har ulik personlighet og skal møtes med anerkjennelse og respekt. Barn har rett til egne meninger, behov og følelser, dette må vi ta hensyn til.

Barndommen har en egen verdi, og en av barnehagens viktigste oppgaver er å ivareta og verne om barndomstiden. Tidlig innsats er derfor viktig.

Våre verdier er mestring, deltagelse og inkludering. Mangfold og bærekraft, likeverd og likestilling, myndiggjøring og respekt, raushet og toleranse.
Barna vil møte varme og grensesettende voksne som vektlegger barnas trygghet, trivsel, kunnskaper og å gi dem omsorg. Alle møtes med respekt og blir verdsatt som den de er. Lek, glede og humor er viktige virkemidler og en naturlig del av hverdagen.

Tidlig innsats til barnets beste:
• Legger vekt på foreldresamarbeid.
• Vi er en «Løvebarnehage», og jobber etter «Være sammen» modellen.
• Vi deltar i prosjekt «Inkluderende barnehage og skolemiljø».
• Ekstra fokus på språk.
• Utvikle og pleie det tverretatlige samarbeidet for å styrke barnehagetilbudet.

• Båly barnehage
    Leder: