Hopp til her

Hvem er årets brobygger?

Under FolkehelseUga skal det deles ut en ny brobyggerpris. Prisen skal gå til en organisasjon eller forening som har gjort en stor innsats for å nå ut bredt, inkludere og stimulere til aktivitet for små og store grupper.

Årets brobygger

Alle foreninger i Nye Lindesnes kommune kan nomineres.  Prisen er på 10.000 kroner og går til å videreutvikle tilbudet. Prisen deles ut på Stand og aktivitetsdagen i Mandalshallen 31. august.

Har du et godt forslag til gode kandidater? Send inn en 4 linjers begrunnelse på alle aktuelle kandidater snarest til frivilligkoordinator i Mandal kommune: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Juryen som vil plukke ut vinneren vil bestå av følgende:

Guro Torhildsdatter  Folkehelsekordinator Nye Lindesnes Kommune

Ingunn Ulvestad    Frivillig kordinator Nye Lindesnes Kommune

Emely Berge       Representant for BU i Mandal

Aslak Seland Lajord   Representant for BU i Mandal

Roy Møll        Regionbanksjef PM i Sparebanken Sør

Tore Lølandsmo    Banksjef i Sparebanken Sør Lindesnes

Det er Sparebanken Sør som har tatt initiativ til å dele ut prisen. Banken ser det som viktig at flest mulig har et rikt aktivitetstilbud og ønsker derfor å stimulere til inkludering og brobygging når det gjelder grupper og aktiviteter.

Telefontid: kl. 08-15.00