Hopp til her

Pøbelstreker i Kjærlighetshaven (Storhaven) på Hammerøy

Det viser seg at vandaler har vært på ferde i løpet av sommeren og revet ned deler av steinmuren rundt Kjærlighetshaven på Hammerøy. Muren skal etter sigende ha blitt bygd av engelskmannen mr. Harden mot slutten av 1800- tallet, og det er knyttet gode historier til bakgrunnen for dette. Muren er et viktig kulturminne i Lindesnes, og vi er derfor interessert i å få vite hva som nå har skjedd.

Lindesnes avis har vært på stedet i sakens anledning, se vedlagte artikkel.

Artikkel fra Lindesnes avis

Telefontid: kl. 08-15.00