Hopp til her

Ferietilbud på Lindland gård til familier med lav inntekt

Lindland Gård

Lindland gård tilbyr leir for barn, camp for ungdom og overnatting for familier i sommer. Tilbudet er gratis for familier med lav inntekt. Andre kan også delta på de ulike aktivitetene, pris er oppgitt bak hver aktivitet

Dagsleir for barn 6-12 år

1. og 25. juni, 12. og 13. august
    Ulike aktiviteter som ridning, klatring, foring av dyr osv. Ett måltid og en is er inkludert. Det er 15 plasser på hver leir (490 kroner)

Overnatting

Overnatting for familie på Lindland gård og Art cafe, med inngang til parken.  Det er plass til 5-6 personer per hytte. (1500 kroner pr. døgn)

Camp for ungdom mellom 12-16 år

4.-5. august, og 5.-6. august

På campen vil de få oppleve fisking, båttur, kos rundt bålet, turer i skogen, matlaging osv. 10 plasser på hver camp. Blir det mange påmeldt, lager vi flere camper. (590 kroner)

Vi deler også ut inngangsbilletter til Lindland gård, hvis det er ønskelig.

For mer informasjon og bestilling kontakt Gunn Lindland på tlf. 915 49 960 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Telefontid: kl. 08-15.00