Hopp til her

Høring - Forslag til detaljregulering for Øvre Vigeland, B17

Forslag til detaljregulering for:

Øvre Vigeland, B17

Teknisk utvalg har (i møte den 8.4.19) vedtatt å legge ovennevnte forslag til detaljregulering ut til offentlig ettersyn.

Formål:

Formålet med planarbeidet er å tilrettelegge for å bygge et bofellesskap med personalbase, for unge innbyggere med utviklingshemming. Bebyggelsen vil ikke defineres som institusjon. Syd i planområdet vil det bli regulert til vanlig boligbebyggelse, her er det flere grunneiere.

Eksisterende/overordnet planer:

Området omfattes av gjeldende reguleringsplan for Vigeland sentrum, vedtatt 15.10.2009. I gjeldende plan er området avsatt til byggeområde for boliger B17, friluftsområde FL3 og noe veiarealer. Det er krav om detaljregulering før utbygging av B17.

offentlig ettersyn:

I henhold til Plan og bygningslovens §12-10 er planforslaget utlagt til offentlig ettersyn ved Servicekontoret på rådhuset på Vigeland i tiden:

15.4.19 – 27.5.19.

Eventuelle innspill til planforslaget må være innkommet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr post; Lindesnes kommune, Teknisk etat, Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes, innen 27.5.19.

vedlegg

pdf1 Særutskrift Detaljregulering for Øvre Vigeland, B17 - 1.gangsbehandling