Hopp til her

Vindmøllepark på Lindesnes vesthei?

Firma Norsk Vind Energi As vurderer å anlegge ny vindmøllepark på Lindesnes vesthei, og har i den anledning sendt ut brev/kart til grunneiere med flere.

Firmaet hadde våren 2018 et skypemøte med kommunens administrasjon for å fortelle om sine planer. Kommunen har ikke tatt stilling til om det er ønskelig med en ny vindmøllepark, og har heller ikke gitt noen anbefalinger/lovnader. Dersom utbygger finner det interessant å gå videre med saken så vil kommunen bli bedt om sin tilslutning til prosjektet på et senere tidspunkt.

Spørsmål om prosjektet må derfor rettes til Firma Norsk Vind Energi As.

Vindmøller

Telefontid: kl. 08-15.30