Hopp til her

Nå er faktura for kommunale avgifter 1.termin sendt ut!

I år er terminene utvidet fra to til fire. Det vil si at årets første faktura kan være litt mindre enn ventet.

Vann og avløpsgebyrene har økt fra i fjor. Vann med ca. 50 % og avløp med ca. 15 %. Om du brukte mye vann i fjor sommer vil det merkes på denne første faktura.

Eiendomsskattepromillen har også økt noe, til 2,3 ‰ og 5,5 ‰.

Det er nye forfallsdatoer: De er i år 20. mars, 20. juni, 20. september og 20. desember.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner