Hopp til her

Ny "kom i form-gruppe"

Turbilde- Vi starter ny "Kom i form"-gruppe mandag 7. januar. Dette er et tilbud for alle mellom 20 og 65 år som trenger litt drahjelp for å komme i gang med fysisk aktivitet, sier fysioterapeut Odd Sanne i Lindesnes kommune.

• Det blir 3 treninger hver uke de 3 månedene tilbudet varer.
    mandager på Lindesnes ungdomsskole fra kl. 14.30-15.30 (sirkeltrening med fokus på styrke).
    onsdager på Lindesnes ungdomsskole fra kl. 16-17 (utholdenhetstrening-ballspill).
    torsdager i lysløypa på Vigeland fra kl. 16-17 (utholdenhetstrening).

Alle som ønsker å delta må melde seg på før treningene begynner. Ta kontakt med fysioterapeut Stina Thuen Imler, Odd Sanne eller Markus Knudsen Tveit.
Påmelding: tlf. 38 25 51 78 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ønsker å ha en samtale med alle deltakerne og gjennomføre fysiske tester før treningene starter. Det er også viktig å kartlegge om deltakerne har sykdommer eller lidelser som instruktørene bør vite om.

Tilbudet er i regi av frisklivssentralen i Lindesnes.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner