Hopp til her

NYE Lindesnes - 2 ledige stillinger som avdelingsleder -miljøterapeutiske tjenester

Ledig stilling

Ledige avdelingslederstillinger ved
enhet for Miljøterapeutiske tjenester i nye Lindesnes kommune

I enheten Miljøterapeutiske tjenester under tjenesteområdet Velferd i nye Lindesnes kommune, er det ledig 2 x 100 % stilling som avdelingsleder. De ledige stillingene er i avdelingene på Hesland og Heddeland. Avdelingene vil fra 1.1.2020 ha ansvar for tjenester til mennesker med nedsatt funksjonsevne i form av psykisk utviklingshemming og fysiske funksjonsnedsettelser.

Avdeling Hesland bo- og aktivitetssenter:

Avdelingen har ansvar for hjemtjenester til 2 tjenestemottakere og gir dagsenterplass til i alt 23 brukere på Hesland i Mandal. Fra 1.1.2020 vil avdelingen også ha ansvar for «Tre & Tekstil» på Vigeland, som er en tilrettelagt arbeidsplass for ca 16 arbeidstakere. Avdelingen vil ha til sammen 24 årsverk.

Avdeling Heddeland bo- og aktivitetssenter:

Avdelingen har ansvar for tjenester i boligene som er lokalisert ved rådhuset i Marnardal, til sammen 10 leiligheter. Man gir også tjenester til hjemmeboende som bor utenfor bofelleskapet.  Aktivitetshuset er dagtilbudet til brukerne. Det er lokalisert like i nærheten. Her er det 8-11 brukere pr. dag.  Boligen og aktivitetshuset utgjør til sammen i underkant av 23 årsverk.

Innehaver av stillingene vil inngå i ledergruppen til Miljøterapeutiske tjenester og skal utøve ledelse i tråd med kommunens verdigrunnlag, kommuneplan og øvrige styrende dokumenter. Avdelingslederne rapporterer til enhetsleder Karina Bergmann Hommen. Fast ansettelse fra 1.1.2020 eller etter avtale. Det er ønskelig at de som blir ansatt som avdelingsledere vil være med å forme de nye avdelingene i samarbeid med enhetsleder frem til 1.1.2020.

HER ER LENKE TIL MER INFORMASJON OM DE 2 STILLINGENE OG SØKNADSSKJEMA

Velkommen som søker!