Hopp til her

Vernepleier, 100% fast stilling ved avdeling for funksjonshemmede

Ledig stilling

Ved avdeling for funksjonshemmede er det ledig 100 % fast stilling for snarlig tiltredelse.

Stillingen inngår i 2-delt turnus dag/kveld, og arbeid hver 3. helg. Det utarbeides ny turnus med igangsettelse fra 09.09.19. Stillingen vil delvis fungere som fraværserstattere i avdelingen.

Vi søker en person som ønsker å bidra til at avdelingen er en trygg, omsorgsfull og faglig sterk avdeling. Vi er opptatt av å bygge team som innehar ulike kvalifikasjoner, som utfyller hverandre og spiller hverandre gode. Vi søker en vernepleier som kan bidra til å heve det faglige arbeidet, hvor det vil bli vektlagt ansvar i forhold til målrettet miljøarbeid og medisinfaglig kompetanse. Vernepleier vil også ha delansvar for veiledning og opplæring av kollegaer.

Kvalifikasjoner:

• Bachelorgrad - vernepleie. Sykepleiere med relevant praksis/interesse for arbeidsoppgaver kan også søke.
  • Vi søker en person som har erfaring i arbeid med voksne personer med nedsatt funksjonsevne.
  • Erfaring fra arbeid med personer som har en utfordrende atferd, vil bli vektlagt.
  • God fysisk og psykisk helse grunnet arbeid med personer med store hjelpebehov.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Gode datakunnskaper.
  • Politiattest må legges fram.
  • Sertifikat klasse B.

Arbeidsoppgaver:

• Det arbeides etter miljøterapeutiske metoder, med vekt på å bygge gode relasjoner med den enkelte bruker.
  • Utarbeide prosedyrer, tiltak og rutiner.
  • Primærkontaktansvar, koordinatoroppgaver og individuelt planarbeid.
  • Medikamenthåndtering.
  • Arrangere og delta i opplæring av personalet og nye ansatte.

Personlige egenskaper:

• Vi vektlegger personlige egenskaper som selvstendighet, pågangsmot, initiativ- og samarbeidsevner, omsorg for andre, samt kontakt- og tillitsskapende evner.
  • Det legges vekt på evne til å tenke helhetlig, arbeide tverrfaglig og det å være endringsvillig.
  • Vi ønsker kollegaer med godt humør, som er kreative og omsorgsfulle.
  • Den enkelte terapeut må mestre å arbeide i team, samarbeide med pårørende, kollegaer og andre samarbeidsaktører etter felles målsetting.
  • Det legges vekt på personlig egnethet.
  • Den ansatte må også kunne jobbe strukturert og individbasert på egen hånd.

Stillingen lønnes etter gjeldene tariffavtale.

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Tore Aastrup, tlf.: 913 64 707 fra 15.7.2019, eller enhetsleder Karina B. Hommen tlf.: 958 21 415

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et eventuelt intervju.

For å søke stilling ber vi deg benytte elektronisk søknadsskjema.

Stillingsid: 621

Søknadsfrist: 28.7.2019