Hopp til her

Ledige barnehagelærerstillinger for barnehageåret 2019/2020

Felles utlysing for vikariat i Hestehaven barnehage og for eventuelle ledige stillinger i Lindesnesbarnehagene.

I Hestehaven barnehage har vi ledig 100 % vikariat som barnehagelærer med mulighet for forlengelse. Stillingen er per i dag ledig fra 01.06.19 – 28.12.19.

Hestehaven barnehage har 3 baser med 112 plasser. Den ligger sentralt med gangavstand til både skog og sentrum. Vi har egen utegruppe hvor barns lek, læring og utforsking skjer i strandsonen og i skogen.

Hestehaven barnehage er en «Være Sammen-barnehage» hvor vi har stort fokus på tidlig innsats, voksenrollen og sosial kompetanse. Vi arbeider målrettet med språk – matematikk og lek i små grupper.

Barnehagen har i flere år hatt stort fokus på utviklingsarbeid gjennom ulike prosjekter. Vi ønsker å bygge kompetanse og kapasitet til beste for barnas fremtid. Ny rammeplan og livsmestring er vårt store fokus nå.

Det kan også bli ledige stillinger i de andre barnehagene i kommunen, fast eller vikariat.

I barnehagene i Lindesnes er vi i kontinuerlig utviklingsarbeid og vi arbeider metodisk og strukturert i forhold til kommunens satsingsområder. Visjonen for arbeidet i oppvekstsektoren er Lek, læring og utvikling i oppveksten for alle barn og unge.

Vi ser etter deg som er glødende, skapende og tilstedeværende i ditt arbeid med barna. Du er lærevillig og setter leken først! Du må kunne jobbe strukturert med barnehagens og kommunens satsinger. Vi ser etter deg som har evner til å være i utvikling og kontinuerlig forbedring.  Vi har høye forventninger til deg som skal jobbe hos oss, vi vet at tiden i barnehagen har en stor påvirkning til barns utvikling og læring senere i livet.

Ønsker du å søke stilling som barnehagelærer hos oss må du:

• Være utdannet barnehagelærer
  • Trives sammen med barna, og være glødende, skapende og tilstedeværende
  • Kunne bidra til å nå barnehagens mål, og jobbe strukturert med barnehagens satsing
  • Ønske å jobbe etter vår visjon og våre verdier
  • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Like å arbeide i team, men kunne arbeide selvstendig
  • Sette leken først.
  • Være god til å lede andre
  • Ha god arbeidskapasitet og en robust innstilling til hverdagen

Vi tilbyr:

• Arbeidsplasser med fokus på utvikling av den enkelte medarbeider og barnehagen.
  • Arbeidsplasser med stort fokus på trivsel og ett godt miljø
  • Samarbeid med eksterne fagmiljøer
  • Muligheter for kurs eksternt/internt.

Opplysninger om eventuelle stillinger kan fås ved henvendelse til den enkelte styrer/barnehage:

• Hestehaven barnehage: Oddbjørg Skuland, 413 34 013
  • Båly barnehage: 904 06 105
  • Vigmostad barnehage: Kari Kvinen Kaldheim, 976 93 933

Andre spørsmål vedrørende ansettelsesprosess kan rettes til Kurt Vik ved Oppvekst- og kulturkontoret, telefon 916 90 447.

Annet:

• Tilsetting skjer på kommunale vilkår.
  • Ved tilsetting må det legges fram politiattest.
  • Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.
  • Det utarbeides offentlig søkerliste.
  • Husk å oppgi stillingsid.
  • Aktuelle søkere vil bli kalt inn på intervju. Kopi av vitnemål og attester tas med til intervju.

For å søke på stillingene ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema til høyre. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Velkommen som søker!

St.id: 618