Hopp til her

Fysioterapeut 100 % fast stilling

Lindesnes kommune har ca. 5000 innbyggere og ligger på Norges sydspiss. Kommunen ønsker å være på lag med framtida, ved å fremme trivsel, tilhørighet og god helse for sine innbyggere. Lindesnes kommune vil fra 1.1.2020 bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner.

Ledig fast stilling som kommunefysioterapeut fra 1.7.19.

Arbeidstid er 36 timer pr. uke med fleksitidsavtale. Lindesnes kommune har i dag 2 kommunefysioterapeuter, 1 fysioterapeut i hverdagsrehabilitering og 2 fysioterapeuter med driftstilskudd. Kommunefysioterapeutene er organisert under avdeling for rehabilitering og korttidsopphold, og tjenesten har et godt tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper.

arbeidsoppgaver i hovedtrekk:

• Arbeidsoppgavene er knyttet til voksne – kartlegging, tilrettelegging og oppfølging.
  • Forebyggende og helsefremmende arbeid i forhold til Frisklivsentralen.
  • Arbeidsarenaene er på Lindesnes omsorgssenter, Spangereid bo-og aktivitetssenter, varmtvannsbasseng, rehabiliteringsavdelingen og hjemme hos bruker.

kvalifikasjonskrav:

• Offentlig godkjent fysioterapeut
  • Ønskelig med erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Førerkort for bil klasse B og disponere egen bil
  • Personlig egnethet tillegges stor vekt

vi søker en som:

• Er faglig engasjert
  • Ser betydningen av tverrfaglig samarbeid og har gode samarbeidsevner
  • Har evne til å jobbe selvstendig
  • Har evne til å være med å videreutvikle fysioterapitjenesten
  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig

VI TILBYR:

• Spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø, med mulighet til å påvirke kommunens helse- og omsorgstjenester
  • Opplæring i arbeidsmetode og tankesett før oppstart
  • En arbeidsgiver som er positiv til utvikling av tjenestene

KONTAKT:

For nærmere informasjon om stillingen, kan følgende kontaktes: daglig leder Anne Simonsen, tlf: 38 25 33 10/ 947 83 177.

SØKNAD:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et eventuelt intervju. For stillinger i barnehage, skole og helse-og omsorg, må søker legge frem gyldig politiattest.

Søknadsfrist: 28.4.2019
StillingsID: 614

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Telefontid: kl. 08-15.30