Hopp til her

Ledig vikariat som ungdomsarbeider

Fra 1.5. til 31.12.2019 er det ledig vikariat som ungdomsarbeider i 80 – 100 % stilling.

Fra 1.5.2019 blir det ledig stilling som Ungdomsarbeider ved Kulturtorvet. Stillingen vil innebære tett kontakt med ungdom i Lindesnes kommune. En stor del av stillingen innebærer drift av ungdomsklubben Club 42 på Vigelandsstua. Ungdomsklubben har åpningstider hver uke etter skoletid og en lørdag hver måned. Det er derfor en forutsetning at man kan jobbe fleksibelt i en turnus - etter behov.

Andre arbeidsoppgaver vil blant annet være å planlegge og koordinere aktiviteter for aldersgruppen på ettermiddag/kveldstid.

Drift av barne- og ungdomsrådet i Lindesnes kan bli en del av stillingen.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

• Trygg voksen med stor engasjement for ungdom
  • Bevisst holdning til arbeid med barn og unge
  • Relevant utdanning (fagbrev eller tilsvarende) og erfaring
  • Kreativ og evne til å motivere
  • Selvstendig og strukturert
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Fleksibel knytte til ettermiddags-, kvelds- og helgearbeid
  • Må disponere egen bil/være fleksibel i forhold til arbeidssted (Kulturtorvet, Vigelandsstua, skolene i kommunen etc.)

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeid, godt arbeidsmiljø, lønn etter gjeldende avtaler, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Vitnemål og attester tas med til intervju.

Opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til leder av Kulturtorvet:

• Rolf Steinar Bergli, telefon 909 93 743
  • Andre spørsmål vedrørende ansettelsesprosess kan rettes til Kurt Vik ved Oppvekst- og kulturkontoret, telefon 916 90 447.

For å søke på stillingen ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema nedenfor. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Søknadsfrist: 22.4.2019

Stillingsid: 616