Hopp til her

Avdelingsleder 100 % fast stilling ved Spangereid skole

Det er fra 1.8.19 ledig 100 % fast stilling som avdelingsleder ved Spangereid skole. Skolen er langt fremme når det gjelder arbeid med tidlig innsats og lesing. I den forbindelse er det en skole som mange andre skoler og kommuner kommer på besøk til. Lokalmiljøet støtter godt opp om skolen. Skolen har innarbeidet gode rutiner og god struktur på utviklingsarbeidet, og har dyktige og utviklingsorienterte ansatte. Det er ca. 160 elever fordelt på 1-7.trinn. Skolens ledelse består av rektor, avdelingsleder skole og avdelingsleder SFO.

Kommunen er i en prosess med kommunesammenslåing og her vil det være mulig å være med å utvikle den nye Lindesnesskolen.

Kvalifikasjoner/kompetanser:

• Godkjent lærerutdanning fra høyskole eller universitet.
  • God relasjonskompetanse.
  • Stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert, nøyaktig og systematisk.
  • Pedagogisk erfaring og/eller ledererfaring fra skolen.
  • Interesse for utviklingsarbeid.
  • Gode egenskaper innenfor kommunikasjon og samarbeid.

Mål for stillingen:

• I samarbeid med rektor sikre at skolehverdagen er organisert, både pedagogisk og logistisk på en god måte, slik at skolen kan nå målene som er satt for organisasjonen.
  • Være med å sikre et forutsigbart, systematisk og utviklende arbeids- og læringsmiljø.
  • Sammen med rektor sikre at skolens personale er oppdatert på forskning innen undervisning og læringsutbytte.

Arbeidsoppgaver:

• Være med å planlegge organisering av, og ressursbruk for, kommende skoleår.
  • Sikre at gjennomføringen av undervisningen gjennom skoleåret er best mulig organisert for å sikre høy grad av læring.
  • Delta aktivt i arbeidet med skolens pedagogiske prioriteringer, og i skolens utviklingsarbeid.
  • Ha hovedansvar for logistikk knyttet til personal, for eksempel permisjoner og egenmeldinger.
  • Bidra til at ledelsen er i forkant når det gjelder oppgaver som skal løses, blant annet sikre god informasjon ut.
  • Pedagogisk sparringspartner for pedagogisk personal.
  • Delta på møter med eksterne og interne samarbeidspartnere
  • Deler av stillingen kan innebære å være vikar ved fravær i enheten. Nøyaktig andel avklares ved nærmeste leder.

Vi kan tilby:

• et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
  • dyktige kollegaer
  • godt innarbeidet samarbeid mellom skolene i kommunen
  • en flott skole i vakre omgivelser
  • lønn etter avtale
  • medlemskap i Statens pensjonskasse

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Vitnemål og attester tas med til intervju.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Gunn Hilde Sævik Torstrup, tlf. 38 25 55 10/ 474 52 907

For å søke på stillingen ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema nedenfor. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Søknadsfrist: 28.4.2019

Stillingsid: 617