• Hjem
  • Nyheter

Lærerstilling – 80% vikariat ved Spangereid Skole

stilling ledigSpangereid skole har 159 elever fordelt på 1.- 7. trinn.

Fra dags dato  til 31.7.19 er det ledig ca. 80% vikarstilling ved Spangereid skole.

Kort om stillingen:

• Grunnskolelærer/allmennlærer.
  • Ønskelige fag: basisfag.

Vi søker en lærer som har:

• Relevant utdanning og erfaring
  • God faglig kompetanse og tydelig klasseledelse
  • Bevisst holdning til arbeid med barn og unge
  • Interesse for utviklingsarbeid
  • Gode samarbeidsevner
  • Initiativ og ansvarsbevissthet
  • Gode IKT kunnskaper
  • Evne til å motivere og inspirere

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:

• et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
  • dyktige kollegaer
  • lønn etter avtale

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Kopi av vitnemål og attester vil i denne sammenheng innhentes.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Gunn Hilde Sævik Torstrup, tlf. 474 52 907

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Stillingsid: 601

Søknadsfrist: 28.1.19