• Hjem
  • Nyheter

Lussevika, Øvre terrasse - Forslag til detaljregulering

Forslag til detaljregulering for:

Lussevika, Øvre terrasse

Teknisk utvalg har (i møte den 9.10.18) vedtatt å legge ovennevnte forslag til detaljregulering ut til offentlig ettersyn.

Formålet med planarbeidet er å omregulere til fortetning av fritidsboligområde med 13 nye hyttetomter med tilhørende friluftsareal og infrastruktur i form av vann/avløp og vei. Arealet omfattes av gjeldende reguleringsplan for Svennevikheia – Lussevika, vedtatt 2009.

I henhold til Plan og bygningslovens §12-10 er planforslaget utlagt til offentlig ettersyn ved Servicekontoret på rådhuset på Vigeland i tiden:

1. november – 17. desember

Eventuelle innspill til planforslaget må være innkommet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr. post; Lindesnes kommune, Teknisk etat, Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes innen 17.12.18

Vedlegg

pdfSærutskrift Detaljreguleringsplan for Lussevika, Øvre terrasse - 1.gangsbehandling

pdfPlankart 02.11.18

pdfBestemmelser 01.11.18