• Hjem
  • Nyheter

Lindesnes kommune har fått personvernombud

Personvernombud i Lindesnes kommune

Guro Giske er ansatt som personvernombud i DDV. Hun skal være personvernombud for Lindesnes kommune og de andre DDV-kommunen i saker som gjelder personvern og Informasjonssikkerhet.

I tillegg skal personvernombudet være et knutepunkt mellom Datatilsynet og kommunene, og skal veilede kommunene i personvern, og da spesielt i forhold til den nye GDPR-forordningen (General Data Protection Regulation) og den nye personopplysningsloven i Norge.

Du kan lese mer om personvernombudet, personopplysningsloven, hvilke personopplysninger som behandles i kommunen med mer på http://www.ddv.no/personvernombud/

Kontaktinformasjon:

• Personvernombud Guro Gidske
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon: +4792648147

Les mer om Personvern i lindesnes kommune

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner