• Hjem
  • Nyheter

3. gangs offentlig ettersyn: Vallemoen, områderegulering

Vallemoen

Teknisk utvalg har (i møte den 5.6.18, sak nr. TU-43/18), vedtatt å legge forslag til områderegulering for Vallemoen, ut til nytt offentlig ettersyn. Endringer fra forrige offentlig ettersyn fremgår av vedtaket. Formålet med planarbeidet er å utarbeide en overordnet plan for utbyggingsmønster og infrastruktur. Hovedveier, byggeområder og grønnstruktur skal avklares i områdereguleringen. En omlegging av Fv.433 med ny avkjørsel til Fv.460 er en sentral føring i planarbeidet.

Innspill - frist

I henhold til Plan og bygningslovens §12-10 er planforslaget utlagt til offentlig ettersyn ved Servicekontoret på rådhuset på Vigeland i tiden:

1.september – 15.oktober

Eventuelle innspill til planforslaget må være innkommet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller pr post: Lindesnes kommune, Teknisk etat, Postboks 183, 4524 Lindesnes innen 15.10.2018.

pdfSærutskrift Områdeplan for Vallemoen, 3. gangsbehandling

pdfplanforslag_Vallemoen_A1_13_08_2018