Trenger ditt lag og forening støtte?

Sitter dere inne med et godt prosjekt, idé eller plan? Gå ikke glipp av denne muligheten!

Sparebankstiftelsen deler ut gaver til allmennyttige formål

Sparebankstiftelsen kan dele ut gaver til allmennyttige formål av Stiftelsens overskudd til regionene Rogaland, Agder og Hordaland. Prosjekter som kommer barn og unge til gode vil bli prioritert. Det gis ikke gaver til drift eller sponsorstøtte.

Høsten 2018 vil søknader ang. friluftsliv, samfunnssikkerhet og oppvekstmiljø bli prioritert

Søknadsrunden er 19. august til 19. september.

Ønsker dere mer informasjon? Stikk gjerne innom banken og vi forteller mer!

Det ligger også mye informasjon og søknadsskjema på www.srstiftelsen.no

Nyhet: FOR ALLE!

Noen barn blir ekskludert fra kulturelle, sosiale og idrettslige arenaer på grunn av foreldres økonomi.

Stiftelsen ønsker å bidra til at flere barn får et godt oppvekstmiljø og har i høst satt av 1 million kroner til formålet. FOR ALLE! er rettet mot lag, foreninger og organisasjoner som har aktivitetstilbud for barn og unge. Det er mulig å søke om støtte for inntil kr. 30.000,- som kan være en hjelp til medlemskontingent, utstyr, utgifter i forbindelse med turneringer etc. for disse barna.

Logo - Sparebank1

Telefontid: kl. 08-15.30