• Hjem
  • Nyheter

Kammermusikk konserter Lindesnes Fyr 2018

Sjekk tilbudet om konserter og middag på Lindesnes Fyr, 31. august til 2. september 2018! Kammermusikkfestival Lindesnes Fyr 2018

i år tilbys en spesiell billett, satt sammen for å gi publikum en opplevelse utenom det vanlige.

Tilbudet omfatter:

- Intimkonsert i tårnet på fyret før ordinær konsert i fjellhallen
- Konsert i fjellhallen fredag, lørdag eller søndag
- Middag med fiskesuppe midt i museumsutstillingen Riksvei 1

Pris pr. billett kr 470,

-Her får dere en kveld med musikk formidlet av internasjonalt anerkjente musikere, samt mat fra Jentan på Båly,i en unik ramme, landets eldste fyrstasjon på sydspissen av Norge.

Årets kammermusikkfest går av stabelen fra 31. august til 2. september med kveldskonsertalle tre dagene.

For avklaring av detaljer, ta kontakt med:

Espen Frøysland
Direktør, Lindesnes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 42 490

Lindesnes kommune

Postadresse: