• Hjem
  • Nyheter

Stilling ledig – styrer i Vigmostad barnehage og SFO

Vigmostad Barnehage

Det er ledig 90 % fast stilling som styrer i Vigmostad barnehage/leder av Vigmostad SFO.

Vigmostad barnehage er lokalisert på Vigmostad. Barnehagen ligger like ved Vigmostad privatskole og fungerer også som SFO i forhold til de elevene som går der.  Vigmostad barnehage har 30 barnehageplasser i tillegg til SFO.

Har du lyst å jobbe hos oss?

Vigmostad barnehage er en «Være sammen-Barnehage» med stort fokus på den gode tydelige, varme og bevisste voksenrollen. Barnehagen er i kontinuerlig utviklingsarbeid og arbeider metodisk og strukturert i forhold til kommunens satsingsområder. Vi ønsker at leken skal ha en stor plass hos oss.

Du er lærevillig og setter leken først! Du må kunne jobbe strukturert med barnehagens og kommunens satsinger. Vi ser etter deg som har evner til å være i utvikling og kontinuerlig forbedring.  Vi har høye forventninger til deg som skal jobbe hos oss, vi vet at tiden i barnehagen har en stor påvirkning til barns utvikling og læring senere i livet.

Stillingens ansvarsområde:

• Styrer er barnehagens pedagogiske leder og er ansvarlig for den pedagogiske virksomheten i barnehagen/SFO.
  • Styrer har hovedansvaret for at hele barnehagen/SFO blir en trygg, innholdsrik og målrettet virksomhet.
  • Utvikling av kvaliteten i barnehagen/SFO. Kunne bidra til å utvikle og nå barnehagens/SFO sine mål og jobbe strukturert mot dette.
  • Økonomi og personalansvar.
  • Deler av stillingen er som pedagog på avdelingen.
  • 30% av stilingen vil være tilknyttet arbeid på avdeling.

Kvalifikasjoner:

• Barnehagelærerutdanning eller annen barnefaglig/pedagogisk høyskoleutdanning.
  • Gode lederegenskaper og ledererfaring.
  • God økonomisk innsikt.
  • Komfortabel med å bruke ikt-verktøy.
  • Evnen til å arbeide strukturert og selvstendig.
  • Resultat- og brukerorientert..
  • Fleksibel og engasjert.
  • Arbeidskapasitet og robust innstilling til hverdagen.
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Personlige egenskaper og egnethet vektlegges.

Ønsker du å søke stilling som styrer/leder må du:

• Være god til å lede andre.
  • Være glødende, skapende og tilstedeværende.
  • Ønske å jobbe etter Lindesnesbarnehagens visjon og verdier.
  • Levere godkjent politiattest.

Vi tilbyr:

• En arbeidsplass med fokus på utvikling av den enkelte medarbeider
  • En arbeidsplass med stort fokus på trivsel og ett godt miljø
  • Samarbeid med eksterne fagmiljøer og samarbeid i nettverk
  • Muligheter for kurs eksternt/internt.
  • Lønn etter avtale.

Aktuelle søkere vil bli kaldt inn på intervju. Kopi av vitnemål og attester tas med til intervju.

søknad:

Søknadsfrist: 26.8.2018

Stillingsid: 584

Send inn søknad elektronisk: lenke til søknadsskjema

for mer informasjon:

Se barnehagens hjemmeside for mer informasjon om barnehagen  www.vigmostad-barnehage.no

eller kontakt Lena Vigeland Wilhelmsen på telefon 913 59 720 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål om stillingen

Lindesnes kommune

Postadresse: