• Hjem
  • Nyheter

Tom brønn? Mulighet for nødvann fra Lindesnes kommune

Lindesnes kommune har fått første henvendelse fra innbygger med privat vannforsyning hvor brønnen er i ferd med å gå tom pga tørken. Som et tilbud kan du ta kontakt med privat firma som kan tilby tjeneste med transport av kommunalt vann. Kommunen har ikke anledning til å bistå med dette. Ved behov er det mulig å fylle vannkanner på kommunens uteavdeling teknisk drift i Hestehavn industriområde, med adresse Hestehaven 17,  innenfor ordinær arbeidstid og frem til klokken 14.30. Kommunen har merket utvendig utekran hvor det er mulig å hente vann.

vannkran i Hestehaven web

Her er kontaktinfo til private firma som kjører ut vann:

• MBT v/Thor Asbjørn Vigeland Larsen på tlf 90146315. De har tank og mulighet for oppdrag med transport av vann.

• (er du et firma som kjører vann, kontakt oss for å få lagt inn dine opplysninger)

Den enkelte innbygger må gjøre avtale og få et tilbud direkte fra det private firmaet som kjører vann. Kommunen anbefaler at vannet kokes. Annet kan eventuelt avklares direkte med den private transportøren.

Brannvesenet opplyser at de for tiden ikke kan binde opp biler og mannskaper til vannkjøring – nå som det er tørt og de har behov for høy beredskap.

Lindesnes kommune

Postadresse: