• Hjem
  • Nyheter

Informasjon om veiarbeid på Fv. 320, Heddeland - Spilling

Statens vegvesen starter i uke 26 opp anleggsarbeid på FV. 320 Heddeland - Spilling. Vedlagt informasjonsskriv sier når og hvor vegen vil være stengt, samt når den vil åpne for gjennomkjøring.

Kontaktinformasjon:

Ved eventuelle spørsmål og henvendelser, ta kontakt med byggeleder i Statens vegvesen:
Stine Rasmussen
Telefon 971 46 668
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon om veiarbeid på Fv. 320, Heddeland - Spilling

Telefontid: kl. 08-15.30