• Hjem
  • Nyheter

Bli med på Friluftslivets uke 1.- 9. september

Lindesnes kommune vil gjerne ha med lag og foreninger på friluftslivets uke, som er 1. til 9. september. Folkehelsegruppa i kommunen inviterer lag og foreninger til møte om dette på kulturtorvet, 14. juni.

Tur til Gampeheia

Målet er å i få flere med ut på tur, ta i bruk naturen til ulike aktiviteter og gjøre folk oppmerksom på alle tilbudene og de flotte områdene vi har i vår kommune.
Vi håper mange vil være med på dette. Det kan være ved egne arrangementer eller ved å invitere med nye folk på faste opplegg dere allerede gjennomfører. Så vil vi hjelpe med markedsføring og skape blest om det som skjer.

Vi ønsker også å presentere tilbud til barn og unge ved skolestart, og vil drøfte dette på samme møte. Det er derfor anledning til å delta på hele eller deler av møtet.

Program torsdag 14. juni kl.19.00-21.00

• Kl. 19.00 Presentasjon av tilbud til barn og unge
• Kl. 19.30 Friluftslivets uke

Vi har sendt invitasjon til lag og foreninger vi kjenner til. Dersom noen ikke har fått invitasjon er dere hjertelig velkommen.

Dersom dere vil delta, men ikke kan komme på møtet, så send epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring til Anne Lans Syvertsen, tlf. 93 42 35 86

Få tips og ideer her: http://www.norskfriluftsliv.no/friluftslivets-uke/

GampeheiaBåly barnehage - tur til NjervesandenTur til ?

Lindesnes kommune

Postadresse: