• Hjem
  • Nyheter

Ledig 100 % Lærlingplass for institusjonskokk / kokk

Lindesnes kommune har eget kjøkken på Lindesnes Omsorgssenter som tilbyr egenprodusert middag til egen kafe for beboere ved omsorgssenteret og kommunens egne innbyggere, samt porsjonspakkede middager til hjemmeboende brukere 365 dager i året. Menyen bestemmes utfra årstid og tilgang på ferske råvarer og man kan velge mellom to forskjellige retter hver dag. (kjøtt/fisk). Kafeen kan i tillegg tilby påsmurt mat, forskjellig drikke og salatbar en gang i uka. Kafeen på omsorgssenteret har åpent og serverer middag 7 dager i uken.

arbeidsoppgaver i hovedtrekk:

Etter læreplan og opplæringsplan for kokkelærlinger vg3.

Lindesnes omsorgssenter har ledig 100 % lærlingplass for en institusjonskokk/kokk for en to- årsperiode. Lærlingen skal bruke 50% av tida til opplæring under veiledning og 50% brukes til verdiskapning på selvstendig basis. Lærlingplassen er ledig fra 1.8.2018 eller etter avtale.

vi søker en som:

• Har lidenskap for kokkefaget.
  • Ønsker å lære og utvikle seg og er motivert for å fullføre en utdannelse.
  • Vil bidra positivt til arbeidsmiljøet
  • Blir motivert av å arbeide i et hektisk arbeidsmiljø.
  • Er pålitelig og nøyaktig og har godt humør.
  • Liker å jobbe med og for andre mennesker.

følgende kvalifikasjoner er ønskelig:

• Bestått vg1 restaurant og matfaget
  • Bestått vg2 Institusjonskokk/kokk.
  • Tilsvarende utdannelse/erfaring kan også vurderes hvis det er mangel på kvalifiserte søkere.

VI TILBYR:

• Trivelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter gjeldende tariff og kommunale avtaler om lærlingelønn.

KONTAKT:

For nærmere informasjon om stillingen, kan følgende kontaktes: kjøkkensjef Petter Henjum, tlf. 382 55196/907 22 125 eller lærlingekoordinator Kurt Ivar Vik, tlf. 916 90 447.

SØKNAD:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju.

Søknadsfrist: 17.6.2018
Stillingsid: 573

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Lindesnes kommune