Vil du rydde ei strand eller en holme?

Strandrydding

Hold Norge Rent har en webside, en ryddeportal, hvor man kan opprette egne ryddeaksjoner.

Om du ønsker å delta må du registrere deg på deres side med ryddeaksjon. Du får en aksjonskode ved registrering. Du kan hente sekker hos Maren på Brennevinsmyra. Vedlagt skjema må fylles ut ved levering av avfall fra strandryddeaksjonen.

skjema

pdfRegistreringsskjema som må fylles ut og leveres på Brennevinsmyra sammen med søpla.

Skjærgårdsrydding

Dersom du har ryddet søppel i skjærgården kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og gi beskjed om hvor du har satt igjen søppelsekker. Skjærgårdstjenesten får da beskjed slik at de kan hente søppelet.

Hold Norge Rent

Renovasjonsselskapet MAREN