• Hjem
  • Nyheter

Forskrift om ekstraordinær båndtvang vinter 2018

Hund leker i snøen

Grunnet vanskelige forhold for viltet med store mengder snø, innføres det i dag ekstraordinær båndtvang nord for E-39 i Mandal. Vi ønsker med dette å skjerme viltet for unødig stress og lidelser som løse hunder kan påføre under de gjeldene vinterforhold.

Varighet

Båndtvanget gjelder fra dags dato og inntil videre, men ikke ut over 1. april 2018 da ordinær båndtvang etter hundeloven trer i kraft.

les forskriften

pdfForskrift om båndtvang vinter 2018