3 faste stillinger i 100 % som byggesaksbehandler/jurist

Vil du være med å forme Norges sydligste kommune? I nye Lindesnes (Lindesnes, Mandal og Marnardal) kommune har vi følgende ledige stillinger;
3 faste stillinger i 100 % som byggesaksbehandler/jurist

Hvem er vi?

Nye Lindesnes består i dag av kommunene Lindesnes, Mandal og Marnardal. I 2020 slår vi oss sammen til en kommune og vi får da et stort faglig arbeidsmiljø innenfor byggesak.

• Saksbehandling etter plan- og bygningsloven
  • Tilsyn og oppfølging av ulovligheter etter plan- og bygningsloven og annet relevant
  • Matrikkelføring

ønskede kvalifikasjoner

• Fortrinnsvis master i rettsvitenskap eller arkitekt, men ingeniør innen byggfag eller tilsvarende kvalifikasjoner er også relevant
  • Relevant arbeidserfaring er ønskelig, men nyutdannede er også velkomne til å søke
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Har gode samarbeidsevner og samtidig er fleksibel, strukturert og selvstendig

VI TILBYR:

• Godt tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale

Ved ansettelse vil det bli lagt vekt på personlig egenskaper.

Den som ansettes må disponere bil.

Arbeidssted blir primært Marnardal og Lindesnes, men det må påregnes at det kan bli endringer på dette før 2020.

KONTAKT

For nærmere informasjon om stillingen, kontaktes: Kjersti Skiple Verdal, tlf 99236781 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SØKNAD:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju.

Søknadsfrist: 09.08.18
StillingsID: 580
Tiltredelse: snarest

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Lindesnes kommune