Lærerstilling – 90 % vikariat ved Spangereid skole

Lindesnes kommune har ca. 5000 innbyggere og ligger på Norges sydspiss. Kommunen ønsker å være på lag med framtida, ved å fremme trivsel, tilhørighet og god helse for sine innbyggere. Lindesnes kommune vil fra 1.1.2020 bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner.

Spangereid skole har ca. 165 elever fordelt på 1.- 7. trinn. Fra 01.08.18 – 31.07.19 blir det ledig 90% vikarstilling ved Spangereid skole.

kvalifikasjonskrav:

• Grunnskolelærer/allmennlærer.
• Ønskelige fag: Matematikk, norsk og engelsk, med hovedvekt på matematikk.

vi søker en lærer som har:

• Relevant utdanning og erfaring
• God faglig kompetanse og tydelig klasseledelse
• Bevisst holdning til arbeid med barn og unge
• Interesse for utviklingsarbeid
• Gode samarbeidsevner
• Initiativ og ansvarsbevissthet
• Gode IKT kunnskaper
• Evne til å motivere og inspirere

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

VI TILBYR:

• et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
• dyktige kollegaer
• lønn etter avtale.

KONTAKT:

For nærmere informasjon om stillingen,  kontakt: rektor Gunn Hilde Torstrup, tlf. 47 45 29 07.

SØKNAD:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju. For stillinger i barnehage, skole og helse-og omsorg, må søker legge frem gyldig politiattest.

Søknadsfrist: 08.07.2018
StillingsID: 579

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Lindesnes kommune