Lærerstillinger ved Nyplass skole, fast 80% og vikar 35%

Lindesnes kommune har ca. 5000 innbyggere og ligger på Norges sydspiss. Kommunen ønsker å være på lag med framtida, ved å fremme trivsel, tilhørighet og god helse for sine innbyggere. Lindesnes kommune vil fra 1.1.2020 bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner.

Nyplass skole har ca. 280 elever fordelt på 1. - 7.trinn. Fra 01.08.18 – blir det ledig inntil 80% fast og fra 01.08.18 – 31.07.19 inntil 35 % vikarstilling ved Nyplass skole.

Kort om stillingen:

• Grunnskolelærer 1 – 7/allmennlærer.
• Hovedsakelig undervisning på småskoletrinnet
• Ønskelige fag:
• Kunst og håndverk  - på mellomtrinnet
• Musikk

Vi søker en lærer som har:

• Relevant utdanning og erfaring
• God faglig kompetanse og tydelig klasseledelse
• Bevisst holdning til arbeid med barn og unge
• Interesse for utviklingsarbeid
• Gode samarbeidsevner
• Initiativ og ansvarsbevissthet
• Gode IKT kunnskaper
• Evne til å motivere og inspirere

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:

• et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
• dyktige kollegaer
• lønn etter avtale.

Kontakt

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Elin Dyrstad, tlf. 901 12 069 eller
skolefaglig rådgiver Kurt Vik, tlf. 916 90 447

Søknad

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju. For stillinger i barnehage, skole og helse-og omsorg, må søker legge frem gyldig politiattest.

Stillingsid: 578
Søknadsfrist: 05.07.18

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Velkommen som søker!

Lindesnes kommune