Lærerstilling - 100% vikariat ved Lindesnes ungdomsskole

Lindesnes ungdomsskole har ca. 180 elever fordelt på 8.-10.trinn.

Fra 01.08.18 – 31.07.19 blir det ledig 100% vikarstilling ved Lindesnes ungdomsskole.

Kort om stillingen:

• Norsk
  • Norsk som andrespråk
  • Produksjon av varer og tjenester/kantinedrift
  • Spes.ped.timer/språkopplæring
  • Diverse vikartimer

Vi søker en lærer som har:

• Relevant utdanning og erfaring
  • God faglig kompetanse og tydelig klasseledelse
  • Bevisst holdning til arbeid med barn og unge
  • Interesse for utviklingsarbeid
  • Gode samarbeidsevner
  • Initiativ og ansvarsbevissthet
  • Gode IKT kunnskaper
  • Evne til å motivere og inspirere

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:

• Et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
  • Dyktige kollegaer
  • Lønn etter avtale

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Kopi av vitnemål og attester vil i denne sammenheng innhentes.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til;

Even Tronstad Sagebakken, tlf. 952 58 096

For å søke på stillingen ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema nedenfor. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

TIL SØKNADSSKJEMA

Stillingsid: 575